Jaktlicens Jägarexamen Jägarbevis GodsJakt

Jaktlicens Jägarexamen Jägarbevis GodsJakt

Jaktlicens, Jägarexamen eller Jägarbevis.

Kärt barn har många namn!

Oavsett vad vi väljer att kallar det, är det vad vi kan erbjuda den bästa utbildningen med prio Skytte & Säkerhet. Till bästa pris utan kompromiss på kvalitet.

Vi håller vad vi lovar och har inga dolda avgifter. Vi kör med raka rör… Långsiktighet & säkerframtid.

Bästa Jaktlicens / Jägarexamens kursen utan att kompromissa på långsiktig kvalitet, what you see is what you get. De snart 2 000 extremt nöjda eleverna säger allt.  

Detta lyckas vi med på tre sätt:

  1. Vi har erfarenhet med allt inom jakten. Skytte, jakt, hundar & tävlat på högsta nivån. Vi har jagat sedan barnsben. Tog ett år att bli störst i Sverige. INGEN SLUMP!!! Kompetens helt enkelt, och det bästa av allt – den bjuder vi alla våra kunder på.

  2. Vi har kapat alla onödiga kostnader á la IKEA och allt vi sparar hos oss, genom låga kostnader, går oavkortat till utveckling. Vi ser idag den ena annonsen efter den andra med erbjudanden om bra priser, men när man väl klickar sig vidare ser man bristen på kompetens. Våra priser är fasta och inga konstigheter, vi tycker det ska vara enkelt för er som kund att förstå vad man köper och vad det kostar. Tack vare vi är fullbokade hela tiden & så många elever. Så kan vi hålla uppe den högsta kvalitén & bästa resultaten.

  3. Vi slimmar vårt ”sortiment” och fokuserar på en produkt Jägarexamen. Vi är effektiva i alla led, med fokus på just Jägarexamen. Bästa tänkbara grund i skyttet. Även avancerat skytte. Maximerar hur mkt ni orkar & kan ta in per dag. Inget onödigt, vi ser direkt vad som behövs korrigeras. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd innan ni gör proven. SÅ får ni tillbaka pengarna. Detta händer inte.

Välkomna //Calle Alwén Carl@GodsJakt.se +46708161769
www.GodsJakt.se

Jaktlicens Jägarexamen Jägarbevis GodsJakt Calle Alwén

Jaktlicens Jägarexamen Jägarbevis GodsJakt Calle Alwén

Bosjökloster Slott GodsJakt Jägarexamen Jaktlicens Jägar´bevis RoyalHunting

Bosjökloster Slott GodsJakt Jägarexamen Jaktlicens Jägar´bevis RoyalHunting